Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kolompár emeli a tétet: az ál
  2008-07-12 19:17:31, szombat
 
 
Kolompár emeli a tétet: az állami hivatalokban is gárdisták rejtőzködnek...
2008-07-12 16:44 barikád.hu


Koronázatlan OrbánKoronázatlan OrbánKolompár összeesküvés-elmélete: az állami hivatalokban gárdisták rejtőzködnek... Ez az oka annak, hogy a cigányság abban a helyzetben van, amelyben.

Az OCÖ honlapján a romák koronázatlan Orbánja ismét megragadta az alkalmat, hogy gárdázhasson egy jót. De most nem az eddig megszokott ,,nácifasisztarasszista" kártyát húzta elő, hanem tovább ment:

,,a Magyar Gárda szellemisége túlmutat a Gárdán. Jelen van a hétköznapokban, az utcákon. Pestisként fertőzi meg az embereket. Így a hivatalokban és állami szervezetekben dolgozó emberek is magukban hordozhatják ezt a kórokozót. A Gárda szellemisége meghatározhatja tevékenységüket, napi munkájukat, döntéseiket." - írja meggyőződéssel Kolompár.

,,Május 19-én folytatódott a Magyar Gárda pere. A teremben jelen voltak a Gárdával szimpatizálók is. Közöttük foglalt helyet egy állami intézmény munkatársa is. Nagy megdöbbenésünkre a Jobbik elnökének Vona Gábornak és feleségének, továbbá pár gárdistának a társaságában láthattuk. Ez az ember a hazai cigányság életét is meghatározó, döntéseket befolyásoló és döntést hozó pozícióban van. Feladata a fejlesztési programok, köztük cigány programok ellenőrzése."

Kádár is gárdista volt

,,A fentiek alapján érthetőbbé vált számomra, hogy miért és hogyan születtek a cigányság hátrányainak fennmaradását és ezek elmélyülését eredményező döntések az elmúlt negyven év és a köztársaság kikiáltását követő tizenkilenc év során. Hogyan és milyen módon foszthatták meg a cigány embereket, családokat a polgárhoz méltó élettől, kultúrájának, nyelvének gyakorlásának és használatának lehetőségétől. - elmélkedik Kolompár, s már-már cigányútra téved a gondolat.

És imígy folytatja a közkedvelt társadalomtudós: ,,a korábbi és jelenlegi hivatalokban rejtőzködő ,,gárdisták" a cigányok munkához juttatása helyett a szociális segélyfüggőség kialakításával, a járdák, utak és óvodák építésének elszabotálásával, a cigány gyermekek iskoláztatási lehetőségének korlátozásával, a cigány családok kilakoltatásával annak a lehetőségét vették el a cigányságtól, hogy tisztes alkotó polgárai legyenek ennek az országnak."

A cigányság innovatív, építő szellemi és kulturális erőforrás

,,Ezzel gyakorlatilag többszázezer fős adót és járulékot fizető munkaerőtől, az ország versenyképességét növelő innovatív, építő szellemi és kulturális erőforrástól fosztották meg hazánkat." - éri el tetőpontját a mesés fejtegetés.

Az ÁSZ tanulmány azonban egészen másról beszél. Nézzük, mit mond a számvevőszék: ,,Összefoglalóan az állapítható meg, hogy a magyarországi cigányság helyzetének javítására és felemelkedésére fordított támogatások a rendszerváltás óta megsokszorozódtak, a támogatási rendszer, a támogatási programok egyre komplexebbé váltak. Ezzel a változással azonban nem tartott lépést a támogatások tervezésének, végrehajtásának, monitoringjának a rendszere... A leghátrányosabb helyzetű térségeknek, településeknek, illetve a halmozottan hátrányos helyzetű csoportoknak címzett, leggyakrabban pályázati formában elnyerhető támogatások NEM JUTNAK EL (magyarul valakik lenyúlják. Önök szerint Kolompárnak köze lehet hozzá? - a szerk.) a roma népesség leghátrányosabb helyzetű csoportjaihoz, illetve kellő komplexitásuk híján nem fogják helyzetüket érdemben javítani."

Szóval egészen más a helyzet, mint amit a cigányok hőscincérje állít. Nem arról van szó, hogy a magyar társadalom cigányellenes összefogással megfosztotta a nemzetet egy több százezres, mi több, milliós, munkát követelő rétegtől, hanem éppen fordítva: sokat (talán túl sokat is) áldozott arra, hogy röpke 600 év után végre sikerüljön valahogy megszelídíteni ,,Devla nomádjait". A magyar társadalom saját munkájának eredményeiből hatalmas tartalékot képezett erre a célra, de a gigantikus és egyre növekvő pénztömeg nem ért célba. Valahol félúton eltűnt, mint a nemesfém a kutyatelepről. Talán még ugyanazok is vitték el...

(Akit egyébként érdekel az ÁSZ jelentése, az alábbi címen olvashatja: www.asz.hu/ASZ/Tanulm.nsf/0/2036D01DEFE98909C125744200469FC9/$File/t206.pdf )

barikád.hu


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kilakoltatásával, megdöbbenésünkre, elszabotálásával, tevékenységüket, leghátrányosabb, monitoringjának, felemelkedésére, végrehajtásának, meghatározhatja, társadalomtudós, összefoglalóan, segélyfüggőség, rendszerváltás, hétköznapokban, megszelídíteni, kialakításával, meggyőződéssel, településeknek, szervezetekben, korlátozásával, lehetőségétől, használatának, gyakorlásának, szimpatizálók, iskoláztatási, lehetőségének, fennmaradását, gyakorlatilag, kutyatelepről, magyarországi, leggyakrabban, cigányellenes, összefogással, orbánkolompár, komplexitásuk, csoportjaihoz, állami hivatalokban, cigányság abban, romák koronázatlan, eddig megszokott, teremben jelen, állami intézmény, társaságában láthattuk, hazai cigányság, fejlesztési programok, fentiek alapján, cigányság hátrányainak, elmúlt negyven, köztársaság kikiáltását, cigány embereket, polgárhoz méltó, közkedvelt társadalomtudós, Koronázatlan OrbánKoronázatlan OrbánKolompár, Magyar Gárda, Vona Gábornak, JUTNAK EL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete István - Akác  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Annuska bar...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  Hiányzik  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Alázat  Julian Brass gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png kislány  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogy lehet megtartani  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Éretlen vers  Png kutya  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem tudhatod  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Szép álmokat!  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem méltó hozzád  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Ágai Ágnes – Csendélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Esti kép  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szívem tiéd  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Lóhere  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hazára minden embernek szükség...  Mi lenne ha  Mindig jusson idő nevetni  A másik dolog,  Németh László tollából  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png cica  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akik bántanak téged  Szép estét  Sokan azt tartják  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az engedelmesség miért nem vál...  Németh László tollából  Sose bánj semmit  Nem számIt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  A sors  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Egy bizonyos határt 
Bejegyzés Címkék
állami hivatalokban, cigányság abban, romák koronázatlan, eddig megszokott, teremben jelen, állami intézmény, társaságában láthattuk, hazai cigányság, fejlesztési programok, fentiek alapján, cigányság hátrányainak, elmúlt negyven, köztársaság kikiáltását, cigány embereket, polgárhoz méltó, közkedvelt társadalomtudós, cigányok munkához, szociális segélyfüggőség, cigány gyermekek, cigány családok, lehetőségét vették, cigányság innovatív, ország versenyképességét, mesés fejtegetés, magyarországi cigányság, támogatási rendszer, támogatási programok, változással azonban, támogatások tervezésének, leghátrányosabb helyzetű, halmozottan hátrányos, roma népesség, cigányok hőscincérje, magyar társadalom, több százezres, alábbi címen, kilakoltatásával, megdöbbenésünkre, elszabotálásával, tevékenységüket, leghátrányosabb, monitoringjának, felemelkedésére, végrehajtásának, meghatározhatja, társadalomtudós, összefoglalóan, segélyfüggőség, rendszerváltás, hétköznapokban, megszelídíteni, kialakításával, meggyőződéssel, településeknek, szervezetekben, korlátozásával, lehetőségétől, használatának, gyakorlásának, szimpatizálók, iskoláztatási, lehetőségének, fennmaradását, gyakorlatilag, kutyatelepről, magyarországi, leggyakrabban, cigányellenes, összefogással, orbánkolompár, komplexitásuk, csoportjaihoz, eredményeiből, elmélyülését, társaságában, hordozhatják, hátrányainak, számvevőszék, erőforrástól, cigányságtól, többszázezer, rejtőzködnek, szellemisége, hivatalokban, kultúrájának, folytatódott, megfosztotta, összeesküvés, koronázatlan, gárdázhasson, csoportoknak, tervezésének, ellenőrzése, döntéseiket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.